Taxi-verzekerd

Waarom een extra schadeverzekering voor inzittenden afsluiten raadzaam is.

Taxi-verzekerd.nl adviseert om altijd jouw taxiverzekering aan te vullen met een extra schadeverzekering voor inzittenden, ook wel bekend als SVI. Waarom adviseren wij dat?

Afsluiten schadeverzekering inzittendenHebben jij of jouw passagiers materiële of letselschade opgelopen door een ongeval, waar jij aansprakelijk voor bent? In dat geval vergoedt jouw taxiverzekering wel de schade van jouw passagiers, maar niet jouw eigen schade.

Kun jij bijvoorbeeld door een letselschade tijdelijk niet werken, dan heb jij dus geen inkomen. Met een SVI krijgt u wel een vergoeding voor de eigen schade. Ook in het geval de WA-verzekering van een aansprakelijke tegenpartij de schade van jou of jouw passagiers niet vergoedt, kun jij deze alsnog verhalen op uw eigen SVI.

Wil jij meer weten over het afsluiten van een Schadeverzekering Inzettenden voor jouw taxi? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Laatste nieuws

Categorieën

Schade melden?

Heb jij schade aan jouw taxi opgelopen. Meld jouw schade direct bij onze experts en zij gaan er mee aan de slag.

Neem contact op

Vraag vandaag nog je offerte aan!

Vraag vandaag nog je offerte aan! Dan heb jij de beste verzekering voor jouw taxi én kun je daarmee vele euro’s besparen?