Taxiverzekering in Rotterdam

Wilt u een taxiverzekering in Rotterdam afsluiten? Bij taxi-verzekerd kunt u terecht voor persoonlijk advies omtrent de beste verzekering voor uw specifieke situatie. Hierbij is het ons doel om een passende verzekering te vinden die de schade voor u én de inzittenden van de taxi dekt.

“Kwalitatief uitstekende adviezen - op maat gemaakt voor uw bedrijfssituatie - vormen de kracht van ons bedrijf.”

Ook taxichauffeurs die over meerdere schadejaren beschikken slagen bij ons voor een uitstekende verzekering tegen een lage premie. U hoeft de verzekeringen niet langer zelf te vergelijken, wij vergelijken de mogelijkheden graag voor u. Kies voor onze kwalitatief uitstekende adviezen en vraag een offerte aan.

Goedkope taxiverzekering in Rotterdam

Waarom onze hulp inschakelen en een goedkope taxiverzekering afsluiten? De voordelen van uw taxi verzekeren bij Taxi-verzekerd op een rij:

  • De dekking ongevallen- en schade voor inzittenden is standaard inbegrepen
  • We vergelijken de verschillende mogelijkheden om de taxi te verzekeren
  • Taxichauffeurs met veel schade jaren kunnen we een goede prijs bieden
  • U ontvangt premies voor het aantal schadevrije jaren
  • Privé opgebouwde schadevrije jaren laten we meetellen voor uw taxiverzekering
  • Wij zijn goed bereikbaar voor informatie en advies over verzekeren
INFORMATIE

Openingstijden kantoor
Maandag - vrijdag: 08.30 - 16.30 uur.

Postadres
Postbus 3029
6802 DA Arnhem

Bezoekadres
Dorpstraat 65
6931 BD Westervoort
Nederland

026 – 30 30 427
info@getcover.nl

Taxiverzekering van Taxi-verzekerd

Wanneer u kiest voor een taxiverzekering, kiest u voor een taxiverzekering in Rotterdam waarin dekkingen voor ongevallen- en schade voor inzittenden ook inbegrepen zijn. Dankzij deze verzekeringen bent u in staat om de schade die uw taxichauffeurs oplopen als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij, kosteloos te melden en te verhalen.

Om deze schade kosteloos te kunnen verhalen hebben we onze eigen schadeverhaalservice leven in geroepen. Maar ook letselschades worden gratis verhaald wanneer u kiest voor een verzekering van Taxi-verzekerd.

Maatwerk - collectieve verzekering

Naast de standaard taxiverzekering in Rotterdam, kunt u ook kiezen voor een maatwerk verzekering voor de taxi. Dat is ideaal wanneer u niet één taxi, maar meerdere voertuigen op de weg heeft. Deze maatwerk verzekering wordt ook wel een collectieve verzekering genoemd en zorgt ervoor dat schade aan al uw voertuigen gedekt is. We stellen graag een offerte op maat op. Deze offerte is inclusief collectiviteitskorting.

“Wij helpen u graag met afsluiten van de beste verzekering voor uw taxi (‘s) zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.”

Taxiverzekering afsluiten?

Wilt u voor de taxi een goedkope verzekering in Rotterdam afsluiten met volledige dekking? Neem contact op en vertel ons meer over uw situatie, zodat we u van professioneel advies kunnen voorzien op het gebied van verzekeringen voor de taxi. Graag bieden we inzicht en zetten we de passende verzekeringen voor u op een rij door ze met elkaar te vergelijken.

De verzekeringen geven een volledige dekking én passen binnen uw budget. Zodoende bent u goedkoop en ook nog eens goed verzekerd. Bent u benieuwd naar de kosten van de goedkoopste verzekering voor de taxi en de bijpassende premies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of vraag meteen een offerte aan!

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.