Taxi verzekering in Utrecht

Met een taxi verzekering in Utrecht bent u als taxichauffeur voldoende verzekerd voor ongevallen en schade in de Domstad. Sluit een goedkope taxiverzekering af bij taxi-verzekerd.nl. Wij gaan voor u taxiverzekeringen vergelijken op basis van uw wensen en schadevrije jaren. Zo vinden wij de ideale dekking voor u.

Wilt u een goedkope taxiverzekering afsluiten in Utrecht? Kom dan in contact met taxi-verzekerd.nl. Als u de offerte-aanvraag op onze website invult, zoeken wij voor u de goedkoopste en best passende taxiverzekering uit. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

INFORMATIE

Openingstijden kantoor
Maandag - vrijdag: 08.30 - 16.30 uur.

Postadres
Postbus 3029
6802 DA Arnhem

Bezoekadres
Dorpstraat 65
6931 BD Arnhem
Nederland

026 – 30 30 427
info@getcover.nl

Goedkope taxi verzekering in Utrecht

  • De dekking ongevallen- en schade voor inzittenden is standaard inbegrepen;
  • Goedkope taxi verzekering afsluiten in Utrecht
  • We vergelijken de verschillende mogelijkheden om de taxi te verzekeren;
  • Taxichauffeurs met veel schade jaren kunnen we een goede prijs bieden;
  • U ontvangt premies voor het aantal schadevrije jaren;
  • Privé opgebouwde schadevrije jaren laten we meetellen voor uw taxiverzekering;
  • Wij zijn goed bereikbaar voor advies en bij vragen over taxi verzekeren te Utrecht.

Standaard taxiverzekering voor de zzp’er

Als zelfstandig taxichauffeur in Utrecht is de taxi uw kostbaarste bezit, immers het is uw werk en inkomen. Kies daarom voor een goede taxi verzekering in Utrecht. De standaard taxiverzekering is een goede keuze voor een zzp’er. U heeft hierbij drie dekkingsmogelijkheden: WA verzekering (minimaal verplicht), WA beperkt Casco Verzekering en WA Casco verzekering.

De WA verzekering is de goedkoopste dekkingsvariant en zoals aangegeven wettelijk verplicht. De tweede mogelijkheid is een uitbreiding op de WA. Een WA Casco verzekering is de meest complete taxiverzekering met de meest uitgebreide dekking.

Collectieve taxiverzekering voor meerdere taxi’s

Naast standaard taxiverzekeringen bieden wij ook collectieve verzekeringen aan. Deze verzekering is ideaal als u eigenaar bent van een taxibedrijf in Utrecht en meerdere taxi’s bezit. Een collectieve verzekering dekt namelijk de schade aan al uw auto’s. U bent met deze verzekering voordeliger uit. Bovendien is het van onze kant een maatwerk verzekering.

Goedkope taxi verzekering afsluiten in Utrecht

U kunt natuurlijk eerst zelf taxiverzekeringen met elkaar vergelijken. Echter kost dit u veel tijd en aandacht. Laat het daarom aan ons over: wij kunnen zeer snel inzicht bieden. Er bestaan veel verzekeraars met voordelige dekkingen. Maar wij garanderen u dat wij binnen uw budgetwensen een goedkope taxi verzekering afsluiten in Utrecht.

Schakel direct onze hulp in

Op zoek naar een taxi verzekering in Utrecht? Laat het vergelijken aan taxi-verzekerd.nl over. Wij gaan voor u een goedkope taxi verzekering afsluiten. Vraag een offerte aan op onze website en vul het online formulier in zijn geheel in. Wij komen dan bij u terug met een passend voorstel.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.