Taxi verzekering in Den Haag

Wilt u een taxi verzekering in Den Haag afsluiten? U kunt bij taxi-verzekerd.nl een goedkope taxi verzekering afsluiten. Het is belangrijk dat een taxi goed verzekerd wordt, maar het is voor u fijn als dat betaalbaar blijft. Bij ons vindt u als ondernemer een goede en voordelige taxiverzekering. U kunt bij ons een offerte aanvragen, hierop zullen onze specialisten uitzoeken welke verzekeringsmaatschappij het beste voor u is.

"Bij taxi-verzekerd.nl worden taxi verzekeringen vergeleken om zo de beste verzekering voor uw situatie te vinden."

Taxiverzekering bij taxi-verzekerd.nl

  • De dekking ongevallen- en schade voor inzittenden is standaard inbegrepen;
  • Taxichauffeurs met veel schadejaren kunnen wij een goede prijs bieden;
  • U ontvangt een premie voor het aantal schadevrije jaren;
  • Privé opgebouwde schadevrije jaren kunnen we laten meetellen voor uw taxiverzekering;
  • Wij zijn goed bereikbaar voor advies en wanneer u vragen hebt.

Wilt u een taxiverzekering in Den Haag afsluiten via taxi-verzekerd.nl? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Indien u nog vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen.

INFORMATIE

Openingstijden kantoor
Maandag - vrijdag: 08.30 - 16.30 uur.

Postadres
Postbus 3029
6802 DA Arnhem

Bezoekadres
Dorpstraat 65
6931 BD Westervoort
Nederland

026 – 30 30 427

e-mail: info@getcover.nl

Collectieve taxi verzekering

Bij ons kunt u terecht voor een goede taxiverzekering. Wij zorgen ervoor dat u de beste verzekering mogelijk krijgt voor uw taxi. Tevens bieden wij een collectieve taxiverzekering. Dit is voor als u meerdere voertuigen hebt. Wij maken graag een offerte voor u inclusief aantrekkelijke collectiviteitsverzekering.

Het enige wat wij voor een collectieve taxi verzekering nodig hebben zijn de kenteken en meldcode combinaties van uw auto’s. Tevens moeten we de gegevens van uw chauffeurs en hoeveel jaar zij schadevrij hebben gereden. Hoe meer schadevrije jaren uw chauffeurs hebben, hoe scherper uw premie wordt.

"Wij helpen u graag met het uitzoeken van een taxi verzekering die het beste bij u past."

Complete en goede taxi verzekering

U kunt bij ons kiezen voor drie vormen van dekking. Wij raden u aan om goed na te denken over welke verzekering u voor uw taxi kiest. Schade waarvoor u niet verzekerd bent kan een hoge kostenpost betekenen. De WA verzekering is de goedkoopste dekkingsvariant. Deze is verplicht. Hiernaast bieden wij nog de WA beperkt casco verzekering en de WA volledig casco verzekering. U leest op onze website welke vormen van dekking worden vergoed bij de verschillende verzekeringen.

Taxi verzekering in Den Haag afsluiten?

Wilt u een goedkope taxi verzekering in Den Haag afsluiten? Doe dit dan direct bij taxi-verzekerd.nl. U kunt via onze website gelijk een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een passend voorstel terug.

Wilt u meer informatie of hebt u andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.