Taxi verzekering in Amsterdam afsluiten

Bent u taxichauffeur of eigenaar van een taxibedrijf en heeft u een taxi verzekering in Amsterdam nodig? Maak dan kennis met Taxi-verzekerd.nl. Wij adviseren u graag over de beste taxiverzekering voor uw situatie. U kunt bij ons rekenen op een voordelige taxiverzekering waarin dekkingen voor ongevallen en schade voor inzittenden/klanten standaard inbegrepen zijn.

Stop met taxiverzekeringen vergelijken en schakel direct onze hulp in. Vraag een offerte aan en op basis hiervan zoeken onze specialisten uit welke taxiverzekering in Amsterdam het meest geschikt is voor uw taxi.

INFORMATIE

Openingstijden kantoor
Maandag - vrijdag: 08.30 - 16.30 uur.

Postadres
Postbus 3029
6802 DA Arnhem

Bezoekadres
Dorpstraat 65
6931 BD Westervoort
Nederland

026 – 30 30 427
info@getcover.nl

Taxi verzekering in Amsterdam

  • De dekking ongevallen- en schade voor inzittenden is standaard inbegrepen
  • Goedkope taxi verzekering afsluiten in Amsterdam
  • We vergelijken de verschillende mogelijkheden om de taxi te verzekeren
  • Taxichauffeurs met veel schade jaren kunnen we een goede prijs bieden
  • U ontvangt premies voor het aantal schadevrije jaren
  • Privé opgebouwde schadevrije jaren laten we meetellen voor uw taxiverzekering
  • Wij zijn goed bereikbaar voor advies en bij vragen over taxi verzekeren te Amsterdam

Collectieve taxiverzekering of standaard taxi verzekering?

Zowel collectieve taxiverzekeringen als standaard verzekeringen bieden wij aan. Als u meerdere taxi’s bezit in Amsterdam is een collectieve taxiverzekering het overwegen waard. Deze verzekering zorgt er namelijk voor dat schade aan al uw voertuigen gedekt is. Dit is niet alleen voordeliger voor u, het is tevens een maatwerk verzekering van ons.

Het enige wat wij nodig hebben voor een collectieve taxi verzekering te Amsterdam zijn de kenteken/meldcode combinaties van uw auto’s. Daarnaast moeten we ook beschikken over de gegevens van uw chauffeurs en het aantal jaren dat zij schadevrij hebben gereden. Hierbij geldt: hoe meer schadevrije jaren de chauffeurs hebben opgebouwd, hoe scherper de premie is voor uw taxiverzekering in Amsterdam.

Eén taxi verzekeren? Drie standaard dekkingsmogelijkheden

Er zijn drie standaard dekkingsmogelijkheden waarmee u uw taxi kunt verzekeren in Amsterdam. Denk goed na over welke verzekering u kiest. Niet verzekerde schade aan uw taxi betekent hogere kosten.

  • WA verzekering: de wettelijk verplichte en goedkoopste dekkingsvariant.
  • WA beperkt Casco verzekering: een uitbreiding op de WA verzekering. Ook schades die niet door u veroorzaakt zijn, worden vergoed. Bijvoorbeeld: diefstal, brand en aanrijdingen.
  • WA Casco verzekering: all risk taxiverzekering, meest uitgebreide dekking.

Goedkope taxi verzekering afsluiten in Amsterdam

Als u voor onze taxiverzekering te Amsterdam kiest, bespaart u vele euro’s. Wij kunnen snel inzicht bieden en diverse taxiverzekeringen voor u op een rij zetten. Met een dekking die volledig is en binnen uw budgetwensen. Een goedkope taxi verzekering afsluiten in Amsterdam doet u bij ons.

 

“Direct handelen = direct kosten besparen”

Taxiverzekering regelen in Amsterdam

Wilt u een goedkope taxi verzekering afsluiten in Amsterdam? Vul dan nu een offerte-aanvraag in op onze website. U krijgt dan een passend voorstel terug.

Wilt u meer weten, bijvoorbeeld hoe wij de kosten berekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.