Tarieven taxiverzekeringen blijven voor 2022 ongewijzigd

De tarieven voor taxiverzekeringen blijven voor 2022 ongewijzigd bij die verzekeringsmaatschappijen waar wij voor u een taxiverzekering kunnen afsluiten. Daarnaast hebben zij aangegeven dat er voor komend jaar ook geen wijzigingen zijn in de aangeboden verzekeringen voor taxi’s.tarieven taxiverzekeringen blijven voor 2022 ongewijzigd

Voor u betekent dit concreet dat er geen veranderingen zijn in de polisvoorwaarden. Maar ook dat de tarieven van de taxiverzekeringen niet gewijzigd gaan worden met uitzondering van een lichte inflatiecorrectie. Heeft u in het afgelopen jaar geen schade gereden en daarmee weer een extra schadevrije jaar opgebouwd? Dan zult u in het komende jaar dus minder premie gaan betalen. Is uw taxi verzekerd bij Avéro Achmea en bent u benieuwd wat de premie voor 2022 gaat worden? U kunt dat terugvinden in de nota en/of vernieuwde polis die u in december per post of mail gaat ontvangen. Bij de overige verzekeringsmaatschappijen wordt uw polis verlengd een jaar nadat deze voor u is afgesloten.

Geen polis of nota ontvangen, neem dan contact op met ons kantoor. Maar natuurlijk kunt u ook voor andere vragen over uw taxiverzekering bij ons terecht.