Schade aan een taxi melden

Schade aan een taxi? Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Heeft u  schade, vul dan het schadeformulier in wat u via deze site kunt downloaden. Stuur het formulier zo spoedig mogelijk in via mail taxi@gptaxiverzkeringen.nl of via WhatsApp. Zorg altijd voor dat het schadeformulier zo volledig mogelijk is ingevuld en deze ook door beide partijen is ondertekend. Op de website mobiel schade melden kunt u ook makkelijk online uw autoschade melden.

Voor een snelle schadeafhandeling is het belangrijk dat u foto’s en/of dashcam-beelden (maximaal 5) van de schade en de situatie meestuurt. Ook het aanleveren van namen en telefoonnummers van eventuele getuigen kunnen helpen bij een snelle afhandeling van uw schade.

Na ontvangst van de melding zullen onze schade behandelaars uw schade zo snel mogelijk in behandeling nemen.  Voor het afhandelen van de schade aan uw taxi werken wij samen met het schadekantoor. Dit is een onafhankelijk kantoor dat zich gespecialiseerd heeft in het afhandeling schades.

Heeft u letselschade? Dan kunt u contact opnemen met RN Letselschade. Zij helpen graag, en vaak kosteloos, bij de afhandeling van uw letselschade.

Wilt u meer weten over het melden van een schade of weten wat de  status van uw schadeafhandeling is. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.