Taxi-verzekerd.nl

Taxi-verzekerd.nl is een handelsnaam van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Een bedrijf met enthousiaste en ervaren vakmensen die samen jarenlange ervaring hebben op het gebied van taxiverzekeringen. Kwalitatief uitstekende adviezen, op maat gemaakt voor uw bedrijfssituatie, vormen de kracht van ons bedrijf. Wij helpen u graag met afsluiten van de best passende verzekering voor uw taxi (‘s) zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Goede taxiverzekering
In een aantal onze taxiverzekering zijn de dekkingen ongevallen- en schade voor inzittenden standaard inbegrepen. Ook maakt de dekking voor rechtsbijstand standaard deel uit van onze taxiverzekeringen. Hierdoor zijn wij in staat om schades die onze taxichauffeurs oplopen, als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij, kosteloos te verhalen. Wij hebben hiervoor onze eigen schadeverhaalservice.
Ook letselschades worden door onze professionals voor u gratis verhaald.

Collectieve taxiverzekering
Naast ‘standaard' taxiverzekeringen adviseren wij ook in ‘maatwerk’ verzekeringen. Heeft u meerdere voertuigen? Ook dan zit u goed bij taxi-verzekerd.nl. We maken graag een offerte op maat inclusief aantrekkelijke collectiviteitskorting.

RMIA gecertificeerd
GetCover Bedrijfsverzekeringen is RMIA gecertificeerd. Dit betekent dat u van ons hoogwaardige adviezen kunt verwachten door onze vakkennis en weten wij zeker dat u over onze dienstverlening uiterst tevreden zal zijn. Tevens hebben wij een vergunning van het AFM. Tot slot zijn wij aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.
Meer weten over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV en onze andere diensten? Bezoek dan op onze website.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.