Goedkope taxiverzekering afsluiten

Een goedkope en goede taxiverzekering afsluiten voor  één of meer taxi’s? Wij bieden u persoonlijk advies over de beste verzekering voor uw situatie. Een voordelige taxiverzekering waarin dekkingen voor ongevallen en schade voor inzittenden standaard inbegrepen zijn.

Bent u benieuwd naar een goedkope verzekering? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan die past bij uw taxibedrijf.

Waarom kiezen voor onze goedkope taxiverzekering?

  • De dekking ongevallen- en schade voor inzittenden is standaard inbegrepen
  • Taxichauffeurs met veel schade jaren kunnen we een goede prijs bieden
  • U ontvangt een premie voor het aantal schadevrije jaren
  • Privé opgebouwde schadevrije jaren kunnen we laten meetellen voor uw taxi verzekering
  • Wij zijn goed bereikbaar voor advies en bij vragen

Verspil uw tijd niet langer aan het vergelijken van verzekeringen. Als u uw taxi(‘s) wilt verzekeren, kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij gaan voor u kijken welke verzekeringen bij uw situatie passen en u kiest vervolgens zelf.

INFORMATIE

Openingstijden kantoor
Maandag - vrijdag: 08.30 - 16.30 uur.

Postadres
Postbus 5295
6802 EG Arnhem

Bezoekadres
Leemansweg 51
6827 BX Arnhem
Nederland

026 – 30 30 427
taxi@gelderschpakhuys.nl

Kies voor een collectieve taxiverzekering

Heeft uw taxibedrijf meerdere taxi’s op de weg? Pak het slim aan en kies voor een collectieve taxiverzekering. Dit is niet alleen voordelig, het is tevens een maatwerk verzekering bij ons. Wanneer u in het bezit bent van meerdere taxi’s is een collectieve autoverzekering het meest voordelig.

Wij gaan op basis van uw wensen, schadevrije jaren en meer zoeken naar de ideale dekking voor u. We zorgen dat hetgeen waar u zich in uw situatie het beste voor kunt verzekeren binnen de goedkope taxiverzekering valt. Vraag direct een offerte aan om uw taxi’s collectief te verzekeren.

Hoe kan ik hier goedkope taxiverzekeringen vergelijken?

U kunt zelf aan de slag met het online vergelijken van verzekeringen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten en door ons een autoverzekering laten samenstellen die perfect past bij uw taxibedrijf en tegelijk goedkoop is. Naar ons idee hoeft een autoverzekering voor uw taxi niet duur te zijn. Bij ons kunt u namelijk zeer goedkoop een taxiverzekering afsluiten en alles verzekerd hebben zoals u uw taxi’s wilt verzekeren.

Zelf vergelijken mag, maar wij kunnen u zeer snel inzicht bieden en diverse verzekeringen voor u op een rij zetten. Er bestaan veel verzekeraars, maar wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat we altijd de beste autoverzekering voor u samenstellen. Binnen uw budgetwensen en met een dekking die volledig is. Voor een goede verzekering zit u met onze taxiverzekeringen altijd goed. Vraag direct om online advies.

Offerte verzekering aanvragen

Benieuwd naar de kosten van onze allesomvattende maar goedkope taxiverzekering? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Vertel ons uw situatie en wij geven u advies op maat. Door in gesprek te gaan weet u zeker dat u het best passende advies krijgt voor een goedkope taxiverzekering. Een autoverzekering is bij ons niet alleen voordelig af te sluiten, u weet ook dat u goed verzekerd bent.

Vraag direct online een offerte bij ons aan en krijg een op maat gemaakt advies voor uw taxiverzekering met een sluitende dekking.

Direct handelen = direct kosten besparen

Wilt u direct de beste verzekering voor uw taxi afsluiten én daarmee vele euro’s besparen?

Vraag dan vandaag nog een offerte aan.