De Vereende past de verzekeringspremies aan

De Vereende past de verzekeringspremies aanDe Vereende past de verzekeringspremies aan voor taxi’s

Eind 2021 heeft de Vereende de tariefstructuur voor hun taxiverzekering gewijzigd. Zo verviel onder meer het tariefverschil tussen enkel- of dubbel bemand en het verschil tussen de vier grote steden en de overige plaatsen. Hierbij heeft de maatschappij per 1 januari ook een tariefsverhoging van de verzekeringspremie doorgevoerd.
Op basis van de actuele schadecijfers heeft de Vereende echter besloten om haar verzekeringspremies verder te verhogen vanaf 1 september 2022.

Gevolgen voor taxibedrijven

Vraagt u na deze datum een offerte aan voor een nieuwe taxiverzekering dan zal deze gebaseerd zijn op het nieuwe tarief.
Heeft u al één of meerdere polissen lopen bij de Vereende en worden deze na 1 september 2022 geprolongeerd (verlengd)? In dat geval gaat uw premie aangepast worden naar het nieuwe tarief. In de praktijk betekent dit voor u dat u, ondanks hogere B/M-korting vanwege een extra schadevrij jaar, meer premie gaat betalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze premiestijging of de mogelijkheden om uw verzekering over te sluiten naar een andere maatschappij, neem dan contact met ons op.