Aanpassingen voorwaarden De Vereende

Is uw taxi verzekert bij de Vereende dan zijn er aanpassingen in de voorwaarden die mogelijk voor u van belang kunnen zijn. De belangrijkste wijzigingen zijn:

Toeslag schadeverleden

Heeft u een schadeverleden? Dan wordt deze bij een nieuwe taxipolis ingebouwd als een toeslag op uw premie via de gebruikelijke B/M-inschaling (Roydata). Dit geldt alleen voor nieuwe klanten, voor hun betekent dit dat zij te maken kunnen krijgen met een aangepaste Bonus /Malus. Heeft u negatieve schadevrije jaren, dan krijgt u een toeslag op uw verzekeringspremie die kan oplopen tot 140%.

Tariefaanpassingen

Wijzigen voorwaarden de VereendeDe maatschappij is gestopt met het tariefverschil tussen een enkelbemande en dubbelbemande taxi. Heeft u een polis met een enkelbemand aantekening, dan kunt u nu ook een andere chauffeur op uw taxi laten rijden zonder dat dit gevolgen heeft voor uw premie. Verder hanteert de Vereende geen tariefverschillen voor het rijden in de grote steden of daarbuiten.

Door de combinatie van deze twee aanpassingen kan dit gevolgen hebben voor de hoogte van uw verzekeringspremie. Deze kan hierdoor tot maximaal 30% lager worden of tot maximaal 15% duurder.

Vragen?

Heeft u vragen over de premiewijziging van uw taxiverzekering, neem dan contact met onze adviseurs. Zij helpen u graag.